Anouk Snelders

Health Food Wall

Anouk Snelders is oprichter van Health Food Wall. Health Food Wall laat klanten op een snelle en gemakkelijke manier kiezen voor verse vega(n) producten via gekoelde automaten. Health Food Wall staat o.a. op Schiphol Airport, de Radboud Universiteit en het Amsterdam AMC locatie UMC, alsmede in diverse kantoren. Met Health Food Wall biedt Anouk de markt de meest innovatieve en duurzame oplossing voor onbemande foodretail. Met haar achtergrond als diëtist en kok ontwikkelt zij het vega(n) menu voor Health Food Wall. Onlangs lanceerde zij tevens in samenwerking met Garden Gourmet een volledig veganistisch weekmenu voor ziekenhuispatiënten. Tijdens de Terras Kickstart deelt zij graag haar kennis over het ontwikkelen en aanbieden van veganistische items op de menukaart. 

Arwin Versteyne

BRASA, Purmerend | Winnaar Terras Top 100

Ondernemer Arwin Versteyne is al 30 jaar horecaondernemer en 8 jaar eigenaar van BRASA in Purmerend. Hij weet als geen ander wat een succesvol terras inhoudt. BRASA werd in 2021 uitgeroepen tot het beste terras van Nederland.  Tijdens de Terras Kickstart deelt hij graag zijn kennis.

Frank van Meegen

De Zoes - De Vermaekerij

Na een gedegen kokskopleiding en jarenlange keukenervaring neemt Frank in 2016 het familie bedrijf De Zoes te Helden over van zijn oom, Jan van Soest. Dit van oorsprong bruin café uit 1937 tovert Frank (3e generatie familie Van Soest) om tot een uniek concept waar de termen ‘preuve, prooste & praote’ de boventoon voeren. In vijf jaar tijd is De Zoes een zaak van formaat met een vervijftienvoudigde omzet. De Zoes valt regelmatig in de prijzen, zoals de Ondernemersprijs Peel & Maas, zilver in de Terras Top 100 2021 en een nominatie voor het mooiste terras van Limburg. Sinds 2021 is Frank ook nog mede-eigenaar van de Vermaekerij te Maasbree. Midden in coronacrisis kochten Frank en drie compagnons het failliete Niens over, ze transformeerden dit tot De Vermaekerij: een modern horeca concept waar smaek is gecombineerd met vermaek.  

Ivo Thijssen

Bierbewustzijn

Ivo verdient zijn geld met bier door het ondernemen in de bierwereld met diverse bierige bezigheden en bedrijfsnamen. Tevens helpt Ivo mensen om ook (meer) geld te verdienen in de bierwereld. Door de commerciële bierwereld beter te begrijpen kan je net zoals Ivo van je hobby je werk maken. Hij en zijn team geloven dat iedere bierliefhebber een bierprofessional kan worden door de juiste inzet van technieken, kennis en skills. Er zijn diverse bierprojecten die Ivo ondersteunt en begeleidt en hij staat altijd open voor nieuwe avonturen. 

Michel Pais

Unlimited Label

Michel is een Amsterdamse ondernemer met een duidelijke visie en grote ambitie. Zijn ondernemerschap begon op zijn 23-jarige leeftijd met Caffe Esprit in 2002, daarna hebben er nog vele concepten gevolgd. Zo is Unlimited Label, de alles overkoepelden naam van deze concepten, als groep ook ontstaan. Op dit moment is hij mede-eigenaar van Strandzuid-Zuidpool, Vondelpark3 en No Rules. Alle zaken hebben zeer grote terrassen dus daar ligt een belangrijke focus op. Zijn interesses voor reizen en eten & drinken maken hem een creatief expert in het horeca vakgebied. Michel combineert een scherp oog voor trends met een groot sociaal netwerk.