Gezamenlijke weekopening waarin inspirerende praktijkverhalen, interviews, expertvisies en nieuwe, creatieve ideeën voor het nieuwe terrasseizoen 2021 centraal staan. Met een levendige tafel met uiteenlopende gasten die terugblikken op de actualiteiten, vooruit kijken, spreken over zakelijk succes of brandende kwesties. Het programma wordt geleid voor Denise Kortlever. In deze gezamenlijke kickstart staat meer marge maken centraal.

Zo nemen we de best practices 2020 door, geven we voorbeelden van bedrijven die het roer (radicaal) omgegooid hebben en bespreken we op informele wijze learnings en succesvolle én blijvende initiatieven. Maar we kijken ook vooruit. Hoe haal je het maximale uit je vierkante meters zonder in te leveren op beleving en gastvrijheid? Wat zijn de margemakers van 2021?

 

 

Programma:

10.00 uur

Week opening
Plenaire opening gepresenteerd door Denise Kortlever 
en Marjon Prummel.

- Interview 

10.30 uur

Interview/reportage
Rik Leonards in gesprek met Herman Hell over de veranderingen en aanpassingen. Snel schakelen, snel handelen.

Herman Hell, Hell's Kitchen Horeca Groep

Kijk terug>

11.00 uur

In gesprek met.. 
Denise Kortlever in gesprek met Robin Wijnen – mede-eigenaar van Quisine in Veldhoven – over een volledig nieuwe ondernemersvisie waarbij de gast de regie over het restaurantbezoek in handen heeft.

Aan tafel Robin Wijnen, Quisine samen met Martijn Scholte Lubberink, Eijsink

Kijk terug> 

11.30 uur

Tafel discussie
Onder leiding van Denise Kortlever zullen er tijdens het tafel gesprek diverse vraagstukken worden behandeld. 

Aan tafel o.a. Michael Simon, Rien Mol, Koen Bakker & Gert Boonen.

Kijk terug>

12.00 uur

Interview/Reportage
Rik Leonards in gesprek met René Bogaart over de impact van Corona op Big Horeca Group.

René Bogaart, Big Horeca Group

Kijk terug>