Op dinsdag staat alles in het teken van het personeel. Na een korte dagopening met daarin een korte reportage, een blik op programma én tips van redactie gaan we snel door naar de sessies. Vanaf 10.30 uur kan je twee subsessies volgen van 45 minuten. Je hebt steeds keuze uit verschillende sessies in de vorm van bijvoorbeeld workshops, paneldebatten, interviews en praktijkcases. Het aanbod is divers. Voor ieder wat wils, dus mis het niet! Tussen de subsessies door hebben we een gezamenlijke reportage staan. 

 

Programma:

10.00 uur

Dag opening
Plenaire opening gepresenteerd door Denise Kortlever

- Interview met Barry & Judith Zwinkels, Wollebrand. 

Kijk terug>

10.30 uur

Subsessies
1. Binden & Boeien van je medewerkers na de lockdown
Niels Mulder, NielZ
Een succesvolle heropening: medewerkers zijn de kritische factor!

Er is geen pasklare oplossing voor de heropening na de coronacrisis.
En de crisis is niet voorbij wanneer de lockdown eindigt. Gemotiveerd
personeel is daarom belangrijker dan ooit. Het binden en boeien van je
personeel daarmee eveneens. Zij zijn namelijk de drijvende kracht in je
organisatie. 

In deze sessie laat ik je daarom graag kennismaken met de manier waarop
ik personeel in mijn organisatie probeer te binden en boeien.

We zullen o.a. stilstaan bij de onderstaande onderwerpen:

  • Het belang van binden en boeien (juist na de crisis)
  • Praktische tips & tricks om medewerkers aan je te binden
  • Wat heb ik geleerd van de lockdown?
  • Gemiste kansen en verborgen kansen op het gebied van HR
  • Het belang van een goede organisatiestructuur.
  • Interne communicatie wordt de sleutel. Hoe pak ik dit goed aan?

Kijk terug>

2. Gouden tips en genieten met goede terraswijnen
Harold Hamersma

Van soorten en temperatuur tot glazen en kwaliteit.

Hamersma gaat uiteraard dieper in op de kwaliteit van terraswijnen, maar ook welke soort wijnen er zijn om de gast mee te verrassen, hoe zien de glazen eruit en meer gouden tips van de meervoudig onderscheiden wijnschrijver. ‘We gaan genieten en leren’, aldus Hamersma.

Kijk terug>

11.15 uur

Slimme gerechten van Bresc
Hoe kan je jouw terraskaart slim inrichten? We nemen je mee door aantal handige tips & tricks. Verkort direct de mise-en-place waarbij je in minder tijd meer marge kan maken. We laten je zien hoe je minder hoeft in te kopen waardoor die dure meters in de koelkast optimaal benut worden. Meer marge door slimme keuzes!

Speciaal voor dit event ben je te gast in onze eigen inspiratiekeuken ‘Brescuisine’. Culinair adviseur Jeroen de Zwart neemt je het komende halfuur mee. En er wordt gekookt! Een eenvoudige pasta pesto wordt, met dezelfde mise-en-place, opgebouwd tot een pastasalade met een bonbon van gerookte zalm. En vergeet niet de zoetzure tomaatjes, waarbij je de dressing gebruikt voor de smaak. Oftewel; geen waste en meer marge. Precies waar zowel de chef-kok als de horecaondernemer op zitten te wachten.

Kijk terug>

11.45 uur

Subsessies

1. Binden & Boeien van je medewerkers na de lockdown
Niels Mulder, NielZ
Een succesvolle heropening: medewerkers zijn de kritische factor!

Er is geen pasklare oplossing voor de heropening na de coronacrisis.
En de crisis is niet voorbij wanneer de lockdown eindigt. Gemotiveerd
personeel is daarom belangrijker dan ooit. Het binden en boeien van je
personeel daarmee eveneens. Zij zijn namelijk de drijvende kracht in je
organisatie. 

In deze sessie laat ik je daarom graag kennismaken met de manier waarop
ik personeel in mijn organisatie probeer te binden en boeien.

We zullen o.a. stilstaan bij de onderstaande onderwerpen:

  • Het belang van binden en boeien (juist na de crisis)
  • Praktische tips & tricks om medewerkers aan je te binden
  • Wat heb ik geleerd van de lockdown?
  • Gemiste kansen en verborgen kansen op het gebied van HR
  • Het belang van een goede organisatiestructuur.
  • Interne communicatie wordt de sleutel. Hoe pak ik dit goed aan?

Kijk terug>

2. Gouden tips en genieten met goede terraswijnen
Harold Hamersma

Van soorten en temperatuur tot glazen en kwaliteit.

Hamersma gaat uiteraard dieper in op de kwaliteit van terraswijnen, maar ook welke soort wijnen er zijn om de gast mee te verrassen, hoe zien de glazen eruit en meer gouden tips van de meervoudig onderscheiden wijnschrijver. ‘We gaan genieten en leren’, aldus Hamersma.

Kijk terug>