Woensdag
17 maart 2021
Dag 3: Terraskaart
Met o.a. Denise Kortlever, Omar Dahak, Rick Kempen en Anouk Snelders
17 MAART 10.00 - 12.30 uur
Het thema van woensdag is de terraskaart: Dranken & Gerechten. Na een korte dagopening met daarin een korte reportage, een blik op programma én tips van redactie gaan we snel door naar de sessies. Vanaf 10.30 uur kan je twee subsessies volgen van 45 minuten. Je hebt steeds keuze uit verschillende sessies in de vorm van bijvoorbeeld workshops, paneldebatten, interviews en praktijkcases. Het aanbod is divers. Voor ieder wat wils, dus mis het niet! Tussen de subsessies door hebben we een gezamenlijke reportage staan.
Programma:
10.00 uur |
Dag opening - Interview met Omar Dahak |
10.30 uur |
Subsessies 1. Een digitale bierkaart mét persoonlijk smaakadvies?! Bier is nog steeds de belangrijkste omzetmaker voor de horeca. Een goede bierselectie mag daarom niet ontbreken op de menukaart - zeker niet op de terraskaart. Het aanbod van bieren groeit nog steeds, en consumenten willen steeds meer ontdekken. Maar hoe help je hen zo goed mogelijk te kiezen uit jouw bierassortiment, met het kleinste risico op teleurstelling, zonder dat jouw personeel moet bestaan uit omgevallen bierboekenplankjes? Persoonlijk bieradvies voor jouw gasten: het kan! Een digitale bierkaart is het nieuwe normaal. Middels een QR code kunnen jouw gasten de bierkaart bekijken én persoonlijk bieradvies ontvangen zonder ingewikkelde toeters en bellen. Gemakkelijk in gebruik, 100% corona proof en altijd up-to-date. “Fons van Scover” weet altijd raad en dat zorgt voor tevreden gasten en meer omzet.
2. De ideale terraskaart: lekker én gezond! |
11.15 uur |
Plenaire sessie Ron Simpson (The Avocado Show) in gesprek met Horecaondernemers Michel Pais (eigenaar van Strand Zuid, Vondelpark3 & No Rules Amsterdam) en Chris de Pagter (Prachtig Rotterdam) over ondernemen in tijden van de corona crisis. Hoe belangrijk is het terras voor deze ondernemers? Aangeboden door Lipton Ice Tea. |
11.45 uur |
Subsessies Bier is nog steeds de belangrijkste omzetmaker voor de horeca. Een goede bierselectie mag daarom niet ontbreken op de menukaart - zeker niet op de terraskaart. Het aanbod van bieren groeit nog steeds, en consumenten willen steeds meer ontdekken. Maar hoe help je hen zo goed mogelijk te kiezen uit jouw bierassortiment, met het kleinste risico op teleurstelling, zonder dat jouw personeel moet bestaan uit omgevallen bierboekenplankjes? Persoonlijk bieradvies voor jouw gasten: het kan! Een digitale bierkaart is het nieuwe normaal. Middels een QR code kunnen jouw gasten de bierkaart bekijken én persoonlijk bieradvies ontvangen zonder ingewikkelde toeters en bellen. Gemakkelijk in gebruik, 100% corona proof en altijd up-to-date. “Fons van Scover” weet altijd raad en dat zorgt voor tevreden gasten en meer omzet. 2. De ideale terraskaart: lekker én gezond! |
Misset Horeca Terras Kickstart
Misset Horeca Terras KickstartMissetHoreca.Events@vakmedianet.nl
Misset Horeca Terras KickstartMissetHoreca.Events@vakmedianet.nlhttps://terraskickstart.missethoreca.nl/122620
2021-03-15
2021-03-18
OnlineEventAttendanceMode
EventScheduled
Misset Horeca Terras KickstartMisset Horeca Terras Kickstart0.00EUROnlineOnly2019-01-01T00:00:00Z
Nog niet bekendNog niet bekend