René Bogaart

Big Horeca Group

René Bogaart van Big Horeca is ondernemer in hart en nieren. René is 52, getrouwd en heeft een groot gezin met 6 kinderen, waarvan de kinderen ook werkzaam zijn in het bedrijf.

Big Horeca kent 12 horecabedrijven, waaronder het Pavarotti Concept in Delft, Zoetermeer, Leiden en Leidschendam. Met dit concept wil hij graag verder gaan uitbouwen. Zo zal hij aankomende zomer Pavarotti Kijkduin openen. In 2016 was zijn locatie in Leidschendam provincie winnaar en behoorde deze locatie in de Top 5 van Nederland.

 

Herman Hell

Hell's Kitchen Horeca Groep

Herman Hell is de ondernemer achter Hell's Kitchen Horeca Groep en reorganiseert en exploiteert kwalitatief hoogwaardige horeca.
Hij is eigenaar van de Rotterdamse horecazaken Nieuw Rotterdams Café, Bar Restaurant Sijf, Café Van Zanten, Het Wapen in Willemstad, Het Hart in Vlaardingen, Brouwcafé De Hofnar in Scheveningen en heeft vorig jaar ook het Zalmhuis overgenomen en getransformeerd naar een vernieuwend en stijlvol restaurantconcept.
Een andere tak van sport is het pizzaconcept Sugo waarmee hij Nederland wil veroveren. Dit fast casual pizzaconcept heeft de uitstraling van een traiteur en biedt gezondere pizza's met pure, authentieke ingrediënten en een luchtige bodem. Daarnaast innoveert Sugo met een Dark Kitchen franchise concept waarmee Herman andere ondernemers, met een pizza als tweedelijns bezorgconcept, de crisis door helpt. Dit met inmiddels al 9 franchises, and counting.

Anouk Snelders

Health Food Wall

Anouk Snelders is oprichter van Health Food Wall en The Treat. Health Food Wall laat klanten op een snelle en gemakkelijke manier kiezen voor gezonde producten via gekoelde automaten. The Treat is samen met koffieleverancier MAAS opgezet als nieuw foodconcept en verbindt koffie met vers eten. Met Health Food Wall en The Treat biedt Anouk Snelders de markt de meest innovatieve oplossing voor onbemande foodretail. Met haar achtergrond als diëtist en kok ontwikkelt zij het menu voor Health Food Wall en The Treat. Met haar concepten is zij genoemd in de Financieel Dagblad Jonge Talenten 2020 en Food100 2020 lijst.

 

 

Arnoud Schimmel

Van Speijk

Arnoud Schimmel houdt zich bezig met de combinatie van keuken en bediening en is in zijn restaurant hoofdzakelijk bezig ervoor te
zorgen dat de kwaliteit wordt gewaarborgd; voor de keuken met betrekking tot workshops en trainingen en bij de bediening met de gastvrijheidstraining en de kennis van de producten. Hij kijkt naar de beoogde doelgroep en of de producten daar bij aansluiten. Tevens houdt hij zich bezig met de cijfers, afspraken met leveranciers en de gehele bedrijfsvoering. Alles wat te maken heeft met personeel in de bediening wordt hoofdzakelijk overgelaten aan zijn partner Alexandra Viersma. Is altijd op zoek naar innovaties en bijzonderheden. 

Alexandra Viersma

Van Speijk

Alexandra Viersma zorgt voor alle zaken die te maken hebben met personeel waaronder de sollicitaties, opleidingen, workshops, roosters,
salarisadministratie en uren. Zorgt voor een goede balans tussen de werknemers onderling en zorgt dat alle werknemers de juiste workshop en cursussen volgen. Ook is Alexandra verantwoordelijk voor de inrichting en indeling van het restaurant en van het terras, de logistiek en routing. "Met Van Speijk zijn we jarenlang bezig om in ons segment de beste te worden/te zijn. Resultaat: 6 jaar achtereen een plek in de Terras Top 100, in 2015 een plek in de Koffie Top 100 (en in 2016 en 2017 een plek in de top 50), Iens topper in 2016 en 2017, jarenlang erkend “goed getapt” bedrijf (bronzen tapknop 2013) en 3 jaar gastbedrijf geweest van “goed getapt on tour”.

Barry Zwinkels

Restaurant Wollebrand, Honselersdijk

Al voordat hij Restaurant Wollebrand startte heeft Barry Zwinkels al veel nuttige ervaring op gedaan door als jonge ondernemer een bedrijf te starten voor het produceren en leveren van bloemboeketten aan supermarktketens in heel Europa. Doordat de retail alleen een uniform product accepteert, ben je bewust bezig met het leveren van constante kwaliteit. Na de verkoop van het bloemenbedrijf heeft Barry deze kennis meegenomen naar de horeca. Door een goede routing, efficiënt werken en goed nadenken over de logistiek, kunnen vooral bij extreme drukte de medewerkers nog steeds aandacht geven aan de gast. Expertise: efficiëntie en logistiek t.b.v. een constante kwaliteit.

Denise Kortlever

The All-day kitchen

Denise Kortlever is kookboekauteur, presentator en trendwatcher. Ze schreef de bestsellers All-day breakfast, All-day bowls en Oh baby! en werkte voor titels als &C, Vogue en LINDA.tv

In 2020 richtte zij The All-day Academy op, met online programma's op het gebied van foodfotografie en -styling.

Frank Heijneman

Gast is Koning

DGA van Gast is Koning, verantwoordelijk voor de eindresultaten en houdt zich vooral met drie zaken bezig: Trainingen, Acquisitie en Relatiebeheer. Frank is geboren in het café van zijn ouders en heeft daarna alle benodigde horecaopleidingen gevolgd. Hij is twaalf jaar Horecamanager geweest bij La Place waar hij ook deel uitmaakte van het productontwikkelingsteam! Nu bijna tien jaar Gast is Koning: Tijd gaat hard, maar wij gaan harder! #BAM!

Gert Boonen

De Boterlap, Harderwijk & Ermelo
Vijftien jaar geleden opende Gert Boonen, samen met zijn compagnon Omar Dahak, de Boterlap in Harderwijk. Met de Boterlap won hij in 2009 én 2013 de Terras Top 100. Medio 2018 openden zij een tweede Boterlap in Ermelo. 

Harold Hamersma

Wijnschrijver

Harold Hamersma (Amsterdam; 1956) is onder meer de vaste wijnschrijver van AD en Het Parool. Ook is hij een veel gevraagd radiogast en verschijnt hij regelmatig op televisie, onder andere met zijn eigen programma op 24Kitchen, de Wit, Rosé & Roodtrip. Van zijn hand verschenen inmiddels ongeveer 30 wijnboeken, waaronder De Grote Hamersma, de meest complete wijnjaargids van Nederland en Wijnreis door mijn lichaam, over de positieve effecten van wijn drinken. Voor de laatste twee boeken werd hij tijdens Gourmand Cook Book Award onderscheiden in Parijs. Daar werd Wijnreis door mijn lichaam uitgeroepen tot ’s werelds beste boek over wijn- en gezondheid. Harold is gelauwerd met de Vinos de España Prijs voor de Pers. In 2013 is hij uitgeroepen tot meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche. Uit handen van the Wine & Food Association ontving hij in datzelfde jaar de Oeuvre Award voor zijn inspanningen op het gebied van de wijnjournalistiek.

In 2015 werd aan hem de Wijnrank overhandigd, de onderscheiding van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Wijnhandelaren die geldt als blijk van waardering voor het positioneren van wijn als cultuurgoed van de samenleving. Eveneens in dat jaar werd hij opgenomen in de Writers Walk of Fame van Boekhandel Scheltema in Amsterdam.

Jeroen de Zwart

Culinair adviseur Bresc

Jeroen de Zwart is 45 jaar en sinds twee jaar werkzaam als Culinair adviseur bij Bresc. Jeroen heeft gewerkt als sous-chef en later als chefkok in diverse segmenten in de horeca. Dit varieert van kleinschalige horeca tot bij hotels, internationale catering en leisure. Voor zijn loopbaan bij Bresc werkte hij als product manager bij het grootste pretpark van Nederland. Hier lag de focus op het ontwikkelen, inzetten en borgen van een breed scala aan horeca-concepten. Inmiddels is Jeroen één van de Culinair adviseurs van Bresc, waar hij (met zijn team) naast de chef-kok en horecaondernemer in de keuken staat en inspireert op culinair niveau. Door zijn ruime ervaring weet hij gemakkelijk de vraag van de klant om te zetten in een passend concept.

Judith Zwinkels

Restaurant Wollebrand, Honselersdijk

Na de Hotelschool heeft Judith Zwinkels-Broch in diverse hotels en restaurants gewerkt. Tevens kwam ze meerdere malen uit voor het Oranje handbalteam waarmee ze nationale en internationale wedstrijden heeft gespeeld. Topsport staat synoniem voor doorzetten, willen winnen, teamplayer, prestatiegericht en bovenal je als individu vol inzetten om vervolgens met het gehele team successen te kunnen behalen. Expertise: team/medewerkers. Aandachtspunten: teamgevoel, samenwerking, onderlinge sfeer, maar ook behoud van medewerkers, hoe lang blijven ze gemiddeld, wat investeren ze in de medewerkers op het gebied van trainingen etc.

Koen Bakker

Het Hooihuis, Roosendaal

Koen Bakker is eigenaar van Restaurant Het Hooihuis en eetbar Bravo24.  Daarnaast sinds januari 2021 ook van het tegenover het Hooihuis gelegen squashpark, waar momenteel wordt gewerkt aan een nieuw horeca concept.  In 2000 is hij begonnen met ondernemen samen met zijn echtgenoot Lisette. In 2007 openden zij Het Hooihuis, een geheel nieuw gebouwd restaurant op een niet voor de hand liggende plaats. Inmiddels is het Hooihuis een begrip in de regio geworden met zo’n 125.000 gasten per jaar en 55 fte aan medewerkers. In 2016 werd de Award voor het beste terras van Nederland binnen gehaald nadat al 2 x de publieksprijs was gewonnen. In 2019 werd het Hooihuis bekroond tot beste leerbedrijf horeca van Nederland. Missie van Koen is een vitaal horecabedrijf in alle opzichten. 

Marjon Prummel

Misset Horeca

Marjon Prummel is sinds 2015 hoofdredacteur van Misset Horeca. Misset Horeca is het grootste platform in de horeca en bereikt met haar website, nieuwsbrieven, social media, magazines en events alle horecaprofessionals van Nederland. Marjon is als communicatiekundige afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en heeft meer dan twintig jaar ervaring in de horecajournalistiek. 

Martijn Scholte Lubberink

Eijsink

Martijn Scholte Lubberink is als Key accountmanager bij Eijsink gespecialiseerd in het automatiseren van horeca bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om het efficiënt inrichten van een terras, nieuwe servicevormen zoals QR-bestellen, het verbeteren van de communicatie in keukens of tussen bediening en keuken, of om de aansluiting tussen de financiële administratie en de werkvloer rond te krijgen: zijn doel is altijd om het werk leuker, gemakkelijker, efficiënter én rendabeler te maken.

Michel Pais

Unlimited Label

Michel is een Amsterdamse ondernemer met een duidelijke visie en grote ambitie. Zijn ondernemerschap begon op zijn 23-jarige leeftijd met Caffe Esprit in 2002, daarna hebben er nog vele concepten gevolgd. Zo is Unlimited Label, de alles overkoepelden naam van deze concepten, als groep ook ontstaan. Op dit moment is hij mede-eigenaar van Strandzuid-Zuidpool, Vondelpark3 en No Rules. Alle zaken hebben zeer grote terrassen dus daar ligt een belangrijke focus op. Zijn interesses voor reizen en eten & drinken maken hem een creatief expert in het horeca vakgebied. Michel combineert een scherp oog voor trends met een groot sociaal netwerk.

Niels Mulder

Café Restaurant NielZ, Almelo

Na de hotelschool en een jaar gewerkt te hebben bij Van der Valk, kreeg Niels de kans om een café over te nemen. Een zaak die destijds puur een dagzaak was met twee personeelsleden en een omzet van 300.000 gulden per jaar. Ruim 17 jaar later zijn er 100 medewerkers in dienst en is de omzet verachtienvoudigd. Een innovatieve en sociale werkgever die het liefst mensen in hun kracht zet, ruimte creëert voor ontwikkeling en streeft naar een open cultuur in zijn organisatie. 

Omar Dahak

De Boterlap, Harderwijk & Ermelo

Omar Dahak is ondernemer, chefkok/eigenaar van de Boterlap (Harderwijk/Ermelo). Al van kleins af aan actief in de horeca als kok en ervaring mogen opdoen bij diverse gerenommeerde chefs als Robert Kranenborg en Jonnie Boer. Via de internationale cruise, als chefkok bij het Nonnetje neergestreken waar hij als hoogtepunt in 2004 een Michelin-ster heeft mogen behalen. Inmiddels als ondernemer, conceptdenker, liefhebber van puur eten, en met de dubbele Terras Top 100-winst bij de Boterlap, al diverse terrasbootcamps gepresenteerd. Is via vakjurylid in 2018 hoofdjurylid geworden met extra culinaire input voor de jurering van de Terras Top 100!

Rick Kempen

Bier&cO Bierambassadeur

Rick Kempen is sinds 1987 actief in de bierwereld en is naast gediplomeerd biersommelier vooral bierambassadeur bij Bier&cO. Kempen presenteert regelmatig (bier) evenementen en debuteerde in 2017 als bierschrijver met 'MInder TRAmmaland in Bierland'. Ook schrijft hij maandelijks een biercolumn voor Misset Horeca. 

Rien Mol

Landgoed Het Rheins

Rien Mol van Landgoed Het Rheins is op 21 jarige leeftijd in 2000 begonnen met een restaurant, speeltuin en kinderboerderij. Door de jaren heen heeft het bedrijf wat op een eigen 11 hectare groot landgoed ligt een behoorlijke groei doorgemaakt qua omvang en beschikt inmiddels over meerdere zalen, 6 luxe vakantieboerderijen. Het Landgoed is populair bij bruidsparen waar jaarlijks meer dan 50 paren het ja woord geven waar Rien als trouwambtenaar ook enkele huwelijken van sluit.  Jaren lang heeft Landgoed het Rheins een vaste waarde gehad in de terras top 100  met als hoogtepunten, de parel in 2016, top 10 notering en publieksprijs in 2017. Naast deze awards ontving het bedrijf van Zoover.nl in 2015 een award vakantiepark nummer 3 van Nederland en in 2019 de Toptrouwbedrijven Award voor beste trouwlocatie. Rien is ondernemer pur sang, creatief, een omdenker en denkt dus graag in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Zo zette Rien in 4 dagen tijd na de eerste corona lockdown op 15 maart 2020 als eerste in Nederland een online Pubquiz op poten waarbij 200 deelnemers aan mee deden.  Digitalisering is het fundament van het bedrijf. Inkoop en marge software, bar- en kitchen managers, QR bestellen, digitale incheck voor vakantiehuizen en eventsoftware voor het beheren en online offreren van feesten en partijen zorgen voor snelheid, structuur en nagenoeg foutloze processen.

Robin Wijnen

Quisine

“Quality by Simplicity. Goed eten hoeft niet moeilijk te zijn.” Dit is het credo van Quisine in Veldhoven.
De digitaliserende maatschappij vraagt om een nieuw horecaconcept, een nieuwe ideologie. Hoe maak je klantbeleving ultiem en welke technologie heb je daarvoor nodig? De veelbelovende ondernemersvisie van Robin Wijnen, mede-eigenaar van Quisine in Veldhoven, staat voor kwaliteit door eenvoud, waarbij de gast de regie over het restaurantbezoek in handen heeft.

Ron Simpson

Creatief ondernemer

Ron’s carrièrepad is een dollemansrit geweest, vol scherpe bochten en spannende hobbels. De afgelopen 15 jaar verkende hij verschillende beroepen, richtte hij succesvolle bedrijven op en werkte hij samen met industry heavyweights als Red Bull, Nike, Bacardi, ID&T, Sony en Moët & Chandon. Zijn restaurant The Avocado Show groeide binnen jaar uit tot een internationale franchise en lifestyle brand. Hij is veelgevraagde spreker en host, en deelt zijn kennis met iedereen die daar oren naar heeft: van jonge studenten tot billionaire CEO’s.  

Roy Keultjes

Satelliet

Roy Keultjes is Marketing Manager bij Satelliet. Door het gesprek aan te gaan met verschillende experts binnen en buiten Satelliet weet hij wat er speelt en wat jij als horecaondernemer absoluut moet weten. Ook als het over het terras in een jaar als 2021 gaat! Satelliet Meubelen geeft gastvrijheid al 50 jaar een gezicht en heeft als leverancier van kwalitatief hospitalitymeubilair een toonaangevende plek verworven in de hospitalitybranche. Niet voor niets zijn zij al jaren de vaste host van de Misset Terras Bootcamp waarmee we normaliter 300 horecaondernemers enthousiast maken voor weer een nieuw terrasseizoen. Als specialist op het gebied van terras stellen zij zich op als sparringpartner voor de horecaondernemer, juist nu, want het terras heeft zich het afgelopen jaar wel bewezen en ook nu zijn alle pijlers gericht op het terrasseizoen van 2021. Dáár liggen de kansen!